Vil du drikke en kop kaffe med mig? sådan helt eksklusivt sammen med 25 max 30 andre..

Jeg holder et par lidt mere åbne aftener ( dog med tilmelding)
Det er med fortælling, kaffe/the, bedstemorskringle og hygge pris 60,- kr

Jeg fortæller om kunsten, hvordan jeg startede, hvad der inspirerer mig også fortæller jeg om min nye og første bog

”Et liv der kan mærkes- Glimt fra et kunstnerliv”

Tilmeld dig via link ( som går til en mail) og du får en mail om betalingen via mobilpay ( bemærk max deltagere)

Datoerne for disse mere åbne aftner er 24/11-2018 og 24/1-2019 begge kl 19-21 ca.

Bagsideteksten på bogen:

”Et liv der kan mærkes – Glimt fra et kunstnerliv” består af 52 historier, fortalt gennem bronzekunstner Lene Purkær Stefansens øjne.
Nogle beskriver oplevelser, der har været direkte inspiration til skulpturer og bronzebilleder. Nogle er refleksioner over livet som mor, ægtefælle, håndværker og kunstner. Nogle er historier om mødet med kunder, der har delt deres livshistorie på godt og ondt.
Alle omhandler mennesker, som hun på en eller anden måde har været i kontakt med, og som har sat sig spor som minder og refleksioner … og oplevelser af det virkelige liv i lyse og mørke stunder.
De rørende, tankevækkende og eftertænksomme historier, fortalt i Lene Purkær Stefansens ærlige og levende stil, er en opfordring til os alle om at standse op, lytte til vores egne oplevelser og, ikke mindst … mærke livet”.

Jeg vil glæde mig til at se jer!
Med venlige hilsner

Lene Purkær Stefansen

Pin It on Pinterest