Book besøg i værkstedet m/ fortælling

støbning digleSe værkstedet ( ikke støbning- kun mod merpris)

Hør om Kunsten, kunstneren og det at gribe muligheder.

Jeg kan bookes til et foredrag i værkstedet. Jeg fortæller om min kunst, om mig og mit liv med kunsten.

Du ser værkstedet og udstillingen og hører om hvordan skulpturerne bliver til. Der er rundvisning i værksted og støberi ( dog uden bronzestøbning). Jeg fortæller om hvordan jeg startede, og hvordan jeg arbejder fra start til slut på opgaven…  Jeg fortæller om hvordan selve førmodelleringen kan være den største opgave af dem alle. I værkstedet fornemmer man råheden. Man fornemmer, at det fysiske arbejde med støbning og slibning ikke er bare lige.

Ligeledes er der udstillingen med skulpturerne og bronzebillederne som er et besøg værd.

Jeg fortæller om, hvordan jeg kom i gang og hvad der giver mig god energi. Den energi, der får mig til at arbejde passioneret med min kunst… hvad der skaber nye visioner og drømme for mig og fylder mig med god energi.

Det tager ca 1,5 -3 timer afhængig af spørgelyst.

Det er muligt at få kaffe og kage ( borde stilles op i værkstedet, som vi er). Ligeledes er der mulighed for at få middag enten medbragt eller forudbestilt.

Ved kaffe er der et max på 35 personer, til et besøg i værkstedet. Helst ikke over 40 personer, for alles skyld, og ved spisning lidt færre.

Ring til mig for en uforpligtigende pris Tlf. 98318081 eller Send en mail

se også Book et foredrag. Jeg tager gerne ud til jer og afholder foredrag. Jeg medbringer, hvis der er plads en lille udstilling. Således at det er mulighed for at mærke og opleve kunsten.

eller besøg værkstedet til Åbne Atelierdøre

Ved et besøg i mit værksted vil der være processer der er hemmelige, processer som jeg har brugt årevis på at udvikle. Så derfor kan der også være procestekniske spørgsmål som jeg ikke besvarer ved disse rundvisninger.

Foredraget i værkstedet skal ses som, det at man lærer mig som kunstneren at kende. Man finder ud af hvad der trigger mig mentalt til at til stadighed at arbejde med en kæmpestor passion for og i mit virke.

Pin It on Pinterest