”Ligenu er jeg på det bedste sted i mit liv..” sådan siger jeg til en Gallerist på besøg den anden dag ”Det har jeg måske i virkeligheden været de sidste 3 års tid føler jeg” De to sætninger gentager jeg igen til et netværksmøde i aftes med de skønneste netværkere.

Måske er livet i virkeligheden det man gør det til! … ikke? .. måske opnår man det man søger .. hvis man søger det nok?

Jeg kæmper og har kæmpet .. jeg bliver ved og stædigt ved.. selvom jeg ikke tror på mig selv ..altid, så tror jeg måske alligevel.

Som yngre generede det mig enormt at jeg er så følsom, genert og at jeg var så selvdestruktiv lidt jantelovsagtig imod mig selv.

Så på et tidspunkt mellem der og her, beslutttede jeg mig for at kravle ud fra mit musehul ”Jeg vil ski da osse gå efter mine drømme”-agtig .. ”jeg vil tro på mig selv- hvis ikke jeg gør hvem sku så?”-agtig

Jeg elsker den erfaring at ”Livets hårde hund” giver .. man lærer så enormt, hvis man vil lære .. og rykker så enormt, hvis man vil rykke.

Måske har min læring været, at bruge den jeg er på den gode måde, og ikke mindst selv at acceptere den jeg er… og så bare være mig helt ind … og helt ud.

Derfor vil nogen forstå mig … andre ikke… Nogen vil kunne lide mig…andre vil ikke… Jeg tiltrækker og jeg frastøder. Når man accepterer det og ikke længere forsøger at tiltrække alle .. please alle….

Så er man jo i virkeligheden omgivet af jordens mest fantastiske mennesker, netop fordi at det er dem man tiltrækker og dem omgiver sig med.

Er det mon i virkeligheden ikke et hvert menneskes drøm? … altså uanset om man så forstår hele mig eller ej.

OG hermed Tusinde tak for jer!

Med kærlig hilsen

Lene

Den her tekst vil måske blive en del af min bio og ikke helt kendetegnende for indholdet i historierne, som ikke alle direkte handler om mig .. grundlæggende kender i jo måden jeg skildrer det jeg ser på.
————

Ville du købe/reservere bogen på forhånd? Ville du sætte pris på at have et af de første eksemplarer, hvis disse var nummererede. Nummer 1-50 bliver nummereret på følgende måde (1/50 , 2/50, 3/50 osv) efterfølgende op til 300 eksemplarer med 51, 52,53 osv.

De er nummererede .. og taget pt er nummer 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11,12,13,14,16,17,18,19,20,22,24,26,29,44

Send en mail hvis du er interesseret i at reservere/købe et bestemt nummer af min første bog

Bogen bliver 52 historier + biografi ( ca 160 sider) til en evt pris på ca 250,- kr

 

Vil du bare følge med på tætteste hold så er der en nyhedsmailliste .. kun for dem der interesserede i bogens udvikling  http://eepurl.com/dGVXJT

Pin It on Pinterest