”Ligenu er jeg på det bedste sted i mit liv..” sådan siger jeg til en Gallerist på besøg den anden dag ”Det har jeg måske i virkeligheden været de sidste 3 års tid føler jeg” De to sætninger gentager jeg igen til et netværksmøde i aftes med de skønneste netværkere.

Måske er livet i virkeligheden det man gør det til! … ikke?

Jeg kæmper og har kæmpet .. jeg bliver ved og stædigt ved.. selvom jeg ikke tror på mig selv ..altid, så tror jeg måske alligevel.

Som yngre generede det mig enormt at jeg er så følsom, genert og at jeg var så selvdestruktiv lidt jantelovsagtig imod mig selv.

Så på et tidspunkt mellem der og her, beslutttede jeg mig for at kravle ud fra mit musehul ”Jeg vil ski da osse gå efter mine drømme”-agtig .. ”jeg vil tro på mig selv- hvis ikke jeg gør hvem sku så?”-agtig

Jeg elsker den erfaring at ”Livets hårde hund” giver .. man lærer så enormt, hvis man vil lære .. og rykker så enormt, hvis man vil rykke.

Måske har min læring været, at bruge den jeg er på den gode måde, og ikke mindst selv at acceptere den jeg er… og så bare være mig helt ind … og helt ud.

Derfor vil nogen forstå mig … andre ikke… Nogen vil kunne lide mig…andre vil ikke… Jeg tiltrækker og jeg frastøder. Når man accepterer det og ikke længere forsøger at tiltrække alle .. please alle….

Så er man jo i virkeligheden omgivet af jordens mest fantastiske mennesker, netop fordi at det er dem man tiltrækker og dem omgiver sig med.

Er det mon i virkeligheden ikke et hvert menneskes drøm? … altså uanset om man så forstår hele mig eller ej.

OG hermed Tusinde tak for jer!

Med kærlig hilsen

Lene

Den her tekst vil måske blive en del af min bio og ikke helt kendetegnende for indholdet i historierne, som ikke direkte handler om mig .. grundlæggende kender i jo måden jeg skildrer det jeg ser på.
————

Hvis du herefter har lyst til at hjælpe mig med de tre spørgsmål på facebook, så vil jeg blive glad.

Du kan vende tilbage til opslaget her

Spørgsmålene er:

Ville du købe/reservere bogen på forhånd? Ville du sætte pris på at have et af de første 100 eller 200 eksemplarer, hvis disse var nummererede.

Hvilken vælger version synes du bedst om 12 historier incl biografi ( ca. 40-50 sider) til en evt pris på 125,- kr? eller 52 historier incl biografi ( ca 180 sider) til en evt pris på 225,- kr

Pin It on Pinterest