Skulpturer: ni forskellige persontyper – mand & kvinde

Mine ni skulpturer af persontyper er lavet efter inspiration fra enneagrammet, der er et anerkendt persontypeværktøj. Det bruges af mange store danske virksomheder til at forbedre samarbejde. Mange private bruger det til at blive klogere på sig selv. Samt på venner, familie, børn, samarbejdspartnere, kolleger etc.

Jeg har lavet ni forskellige persontyper, der hver findes som henholdsvis mand og kvinde.
Skulpturerne findes iforskellige størrelser. Samt som vinpropper.

Persontyperne er en populær gave

Giver du en persontype i gave og synes modtager, at du har ramt ved siden af, kan skulpturen byttes til en anden type i 30 dage efter købet.

Find en persontype i enneagrammet

At lede efter sin egen eller andres persontype i enneagrammet er et eventyr. En spændende udviklingsrejse.
Testen herunder kan sikkert inspirere dig til at tage de første skridt ind i eventyret.

Det er en simpel test, der giver dig et fingerpeg om, hvilken type i enneagrammet du eller andre er – et fingerpeg, som du kan få stort udbytte af at arbejde videre med.

Du kan finde adskillige bøger om enneagrammets persontyper.
Der er også masser af information at finde online.

U

Sådan finder du den rigtige type

Du skal to gange vælge mellem tre forskellige udsagn.
Først A, B eller C.  Derefter X, Y eller Z

Bagefter skal dine to valg kombineres. Sammen giver de et fingerpeg om, hvilke type i enneagrammet, der er din dominerende. Hver af de ni typer finder du også som skulpturer – i feminin og maskulin udgave.

Vælg det udsagn, der passer bedst – A, B eller C

Opsøger ikke konfrontationer, men lader heller ikke folk dominere mig. Ønsker at opnå noget og have indflydelse. Overvejende assertiv og uafhængig. Bryder sig ikke om at være passiv.

Relativt stille. Holder af at være sig selv. Vækker sjældent den
store opmærksomhed og føler sig ikke godt tilpas ved at lede eller konkurrere med andre. Drømmende type med stor forestillingsevne.

Ansvarlig og engageret. Har det ikke godt, hvis aftaler ikke kan overholdes. Gør så vidt muligt – indenfor rimelighedens rammer – hvad der forventesog hvad pesonen forpligter sig til.

Vælg det udsagn, der passer bedst – X, Y eller Z

Har som regel en optimistisk tro på, at tingene falder ud til den gode side.Er entusiastisk og har aldrig problemer med at finde noget, at bruge tiden på.Kan lide at være omgivet af andre mennesker og hjælpe andre til at blive glade.Skilter ikke ligefrem med dårligt humør – og har et optimistisk livssyn, der som regel betyder, at personen ikke hænger fast i sine problemer.

Har stærke og synlige følelser, som nemt udtrykkes. De fleste kan se eller høre, hvordan personen har det.Vil gerne vide, hvor vedkommende har andre mennesker – og hvad de mener.Er personen vred, foretrækker han eller hun at vise det – og at folk reagerer på det.Hader at blive kontrolleret af andre og bryder sig ikke om at få at vide, hvad han eller hun skal gøre. Foretrækker i særlig grad at beslutte på egne vegne.

Selvkontrollerende og logisk. Føler sig ikke godt tilpas med det stærkt følelsesladede. Er effektiv. Måske ligefrem perfektionistisk. Foretrækker ofte at arbejde på egen hånd og gøre tingene rigtigt. Nogle mener, personen er kold og ufølsom – fordi vedkommende  undgår at lade sine følelser distrahere. Viser sjældent sine følelser for andre.

Kombiner dine to valg og læs om ni forskellige persontyper

Kombiner dine to valg. De to bogstaver sammen giver de et fingerpeg om, hvilke persontype i enneagrammet, der er din dominerende.

Du kan vælge at se alle typerne her eller vælge typen direkte herunder

CZ 1 | CX 2 | AZ 3 | BY 4 | BZ 5 | CY 6 | AX 7 | AY 8 | BX 9

Pin It on Pinterest