bronzeskulptur_lene_purkaer_stefansen_bronzefigur_kunst_skulpturer_Du_er_taenksom_lev_dit_liv_med_det_som_din_styrkeEt spørgsmål fra en kollega… gør at jeg beslutter mig

Hvordan får man gang i noget med kunsten?? … ja! det kan dewlme være svært at give en entydig opskrift på…

Et møde med en kollega i denne uge satte gang i et par tanker… igen…

Jeg var faktisk for snart længe side klar med en lille mailpakke med hjælp og forslag til hvordan… med mulighed for indblik i hvad jeg har gjort… men helt ærligt!! Jeg tør ski ikke sætte den i gang..eller måske er det fordi at jeg kan mærke at jeg bare må sige nej til mig selv her.

.. jeg tror i virkeligheden, at hvad man får ud af det man gør, det kommer i høj grad an på hvem man er som menneske… og hvorfor skulle jeg være klogere på det? .. eller kloge på det? Egentlig er der meget kompetente mennesker, der allerede lever af at hjælpe andre kunstnere og mit motiv ville ikke være økonomisk … det ville blot være at hjælpe … det er så der jeg måtte stoppe mig selv.

Selvom det blot var tænkt som inspiration til andre, så mener jeg at

For at kunne gøre som jeg … så skal man jo nok være lidt som jeg …. som jeg beskrev mig selv overfor kollegaen .. en blanding af en Hest… en løve og et æsel …  lidt sommerfugl ..også lidt .. eller meget en bitch, der ved hvad hun vil .. og arbejder bedst alene, fordi hun stiller knaldhøje forventninger.. mest til sig selv.

Hesten … er en arbejdshest

Løven .. er den der brøler højt og går efter sit bytte

Æslet… er det vedholdende stædige, der aldrig giver op og ej heller accepterer en fiasko

Sommerfuglen .. der basker lidt naivt rundt i vinden .. flyver på drømme ..i glæde.

Det afhænger af så meget… Hvad vil du have gang i ? hvor meget vil du have gang i? .. måske hvorfor?

OG ja … eller er det nej? det er ikke lige ud af landevejen.. det er ikke noget man bare sagtens kan, eller noget der kommer nemt…. Der skal arbejdes .. hænges i .. testes grænser.. altså blod sved og tårer.

Det handler om passion .. og det handler om, at man alller allerinderst selv tror vildt og inderligt på det.

Det kan kræve et offer og Det ER hårdt .. specielt når man vil så meget … måske for meget .. og har så frygtelig svært ved at sige NEJ og NEJ TAK!

Så Yepper!!! Jeg har til mig selv sagt NEJ selvom de 11 mails er klar.. måske fordi jeg ikke tør ..er en piveskid eller også fordi jeg bare må erkende at jeg skal lære at sige nej … og mest til mig selv…

Så må det blive et NEJ Lene!! Det skal du ikke det der … fokus på det du har gang i!! Fokus på passionen for det du allerede har igang!!

Autch!! det var en svær kamel at sluge :)

OG Dog hjælper jeg altid en kollega, der spørger om hjælp .. det er helt sikkert !.. hvis jeg kan…

 

Pin It on Pinterest