Størrelse 10,5*5 cm

Bronzeskulptur af livsglæde, af glæde til nuet. Skulpturen er støbt i bronze patineret i mørk og poleret på udvalgte steder.

Solgt

 

Jeg elsker at arbejde med nuets historiefortælling, som i det nu hvor jeg lige mærker nuet.
Skulpturen er modelleret i ler inden den sandstøbes. Jeg er med til sandstøbning og varetager selv alle slibninger og patineringer, samt polering af mine skulpturer.

Bronzeskulpturen er en dejlig kærlighedsgave til alle anledninger. Hvem siger, at man kun giver kærlighedsgaver til Valentinesdag, valentinesday..? Det kunne også være en morgengave til bryllup fra brudeparret til hinanden af ren og skær kærlighed. Fra ham til hende eller fra hende til ham.

Jeg elsker fortællingen, man mærker, det at man mærker omsorgen, nærheden, kærligheden og ømheden. Det at vi husker at mærke i nuet. Vi behøver ikke gaver for at påskønne kærligheden… uanset hvorlænge vi har været sammen skal vi huske at nyde nuet, huske hinanden, de søde ord, de kærlige ord og påskønnelser, et kram en tjeneste… huske at have tid til hinanden .. give tid til hinanden.

Vil du læse mere om det at vi kan gøre en stor forskel for hinanden.. bare ved at huske hinanden og hvorfor det i virkeligheden var at vi blev forelskede i hinanden… så har jeg i arbejdet med skulpturerne til bogen Kærlighedens 5 sprog skrevet lidt om dette.

Jeg kan varmt anbefale, at læse bogen for alle par. Uanset hvor i livet og i kærlighedslivet man befinder sig. Så indholder bogen rigtig mange guldkorn for evig bevarelse af kærligheden…. Evig bevarelse af kærligheden er jeg jo som kunstner, menneske, hustru, mor og ven en stor fortaler for.

Pin It on Pinterest