Karakteristiska om os der elsker Facebook <3

Hvad er det mon der er af gode egenskaber ved os?

På det seneste har jeg befundet mig i selskaber og sammenkomster … hvor jeg fornemmer, at de med de største fordomme om Facebook ofte er blandt dem der ikke er her.. ;)…
Jeg synes også at kommentarerne blandt dem, der er på facebook kan være utroligt morsomme.. :)
Så det her er faktisk summen af noget jeg har tænkt over længe

Hvad er det mon der er så godt ved os ”Facebook-lovere”?

Jo! Vi er:

– Rummelige .. vi elsker at følge vores Facebookvenner uanset om deres interesser 100% matcher vores .. vi holder af og rummer katteopslag – madopslag-små babyer/børn – sport-biler- job-pral

– Nysgerrige … vi er pissenysgerrige … også dem der højlydt proklamerer at det er de ikke .. vi elsker at være nysgerrige, snage …følge med .. i glæde og i sorg, også når nogen får på puklen eller bliver lunchet offentligt .. og det gode er jo også, at det har vores forældre altid lært os at vi skal være ” Min pige!! vil du lære noget …så skal du være nysgerrig!” – de har jo ret.

– Vi elsker at glædes .. vi elsker at fucke janteloven .. vi elsker at det går vore Facebookvenner godt ( også selvom vi ikke kender dem ret godt IRL) vi elsker de positive historier de gør os glade, vi elsker her måske mere end i reallife, når de har succes … faktisk mest når de liker vores opslag og synes vi er en succes.

– Vi er drømmere .. vi elsker at visualisere et lykkeligt og fantastisk liv .. vi glædes og varmes helt ind i det sorteste af vores sjæl over, at få lov at dele glæde og drømme med andre
Og så er vi megagode til at lytte .. vi følger med i vores venners (Facebookvenners) liv, når de fortæller om der der rør sig for dem.

ALTSÅ i bund og grund er vi nogle ret fantastiske mennesker! <3
Også er vi Jantelovsfuckere ( grimt ord –undskyld!) men et fedt! og kraftfuldt ord! :)

Prøv at forestille jer hvis jeg til middagselskab hos svigerfamilien slår på glasset og siger ”Weiih! Jeg vil bare lige fortælle jer om et par af de helt fantastiske ting der sker for mig lige nu, også lidt om hvor taknemmelig jeg er for at jeg har skabt en succes ..med mig selv” eller fortæller/ viser billeder af min søde kat –sport eller flasher min bil…(har ingen kat og er egentlig ikke fan af sport, så alt her er en ren hypotetsik forestilling) ;)
Mon der er nogen der, som gider lytte til /like det? :)

Derfor er vi fantastiske! ”Os der elsker Facebook!” – Facebook et socialt og rummeligt medie. <3

Vi er i besiddelse af nogle skønne egenskaber er vi!

Du er Fantastisk! ..også selvom du ikke besidder alle egenskaberne.

I love it! <3
Tak fordi du er som du er!

KH Lene

Pin It on Pinterest