Mine tanker, som de var den dag jeg modellerede:

“ De to engle sidder på stenen og passer på det kære menneske der ligger her, englene sidder og fylder luften omkring gravstedet med alle de gode minder de husker gennem tiden her. Luften med gode og minderige historier kan omfavne den, der standser ved gravstedet for at mindes. Fronten af deres krydsede ben danner hvert sit hjerte for kærligheden, som dog skal være så tydeligt i bronzen.

To engle…på bestilling.. Personen, der er gået bort for tidligt har gennem årene givet mange af mine værker væk til andre.

Kontrasten her mandag formiddag er to forskellige lidt triste historier, der kræver hver sin samling af engle

Det er lidt noget andet at slibe på engle, som man på forhånd kender den triste historie på.

OG dog forsøger jeg, alt imens jeg sliber på små og store engle og ”En mors kærlighed for evigt” at nå frem til at det hele handler om kærlighed.

Både når jeg er med til en kærestedag, et bryllup, en barnedåb.

Men også, som i dag, når jeg møder dem der har mistet og hende, der ved, at der ikke er lang tid igen og gerne selv vil nå at vise kærligheden til dem hun holder af… At de har en engel, der passer på dem fremover… og ”En mors kærlighed er for evigt”

Kontrasten af en mandag formiddag  😥 og en fredag eftermiddag

Fredag måtte jeg smile resten af dagen, da jeg i Brugsen bliver passet op af et menneske, som kender mig bedre end jeg omvendt..

”Du bringer så meget glæde skal du vide!” øigh! hvor er du sød! tak!  Jeg prøver at overbevise mig:
”Lene! det er også kærlighed både sorg og glæde! og det at bringe glæde til nogen om det er med et trist budskab eller med et glædeligt”

Jeg ved ikke om jeg i dag er overbevist… kun om at:

Det er kontrasten, der gør os i stand til at kende kærlighed og glæde… det at vi ved hvad det modsatte er.

Ingen har lovet …

 

 

Pin It on Pinterest