Bronzeskulpturen er  10,5*7 cm

Skulpturen vises i min udstilling
Prisen er 1100,- kr

Skulpturen er ny.. og den laves uden begrænsning på eksemplarer.

Historien bag denne skulptur
En ny skulptur og fortælling opstod❤️
Den anden dag blev min svigerinde færdiguddannet .. jeg ved, at hun har kæmpet hårdt for, at komme igennem den her uddannelse og i alder af midtvejs og alt det hverdagens liv nu byder af udfordringer i den forbindelse😉❤️

Hun skrev faktisk selv ordene “Jeg gjorde det!-sgu” 🙌 og om den boblende begejstring det giver, at have fundet modet og viljen til at starte 🤩💫🙌.. kæmpe inderligt undervejs og så den sejrsvindende vilde fornemmelse, det er at komme ud på den anden side.. at fuldføre og udleve drømmen. 🤩🙌💫

 

Hun skrev også .. “Lene! du kan om nogen følge mig i den følelse “ At gå efter en drøm.. kæmpe .. og se at det lykkedes”
I men jeg læste beskederne tænkte jeg.. hun er om nogen ..aspirant til bronzefiguren “Jeg gjorde det!” Og fik følelsen af at den må hun have.,så ..

også selvom om der er en lidt dyr blomst.. og vi ikke er i det gaveniveau.

Nå men netop det sidste med en lidt dyr blomst og så det, at jeg tilfældigvis også den anden dag skal skrive en ny korttekst til en anden ny skulptur i ordtælling støder på en gammel tekst..
Det får den her nye mindre skulptur til at spire 🥰“Jeg kan! ..jeg vil.!. jeg tør det! og jeg gør det! – jeg holder fast og vil udleve min største drøm.” 💪💫🤩
Jeg stødte på en tekst hvor jeg fortæller om den sætning jeg selv altid har sagt siden mine teenageår “Jeg kan det jeg vil!”

Det har betydningen af den indre vanvittige selvstædighed, der altid har boet i mig. Dog var jeg måske lige lidt over 30 inden jeg for alvor fandt modet til at stole på de store drømme .. og ad den vej finde ud af at “Jeg kan og jeg vil” på mere end det almindelige lommefilosofiske plan.

Jeg kan! og jeg vil!.. når vi lader det vokse frit i vores bevidsthed i en sådan grad ,at det lever i stærk symbiose med .. troen på.. håbet for.. og kærligheden og friheden til… og kæmper for det 💪

Som historien da kommer til at hænge sammen 😍

 

Friheden.. den følelse lever stærkt i det øjeblik vi oplever at vi kan.. det vi vil..og den giver mod på at udleve flere drømme.
Nå men alt det .. også det, at lave en lidt mindre skulptur .. bare en lille smule mere prisvenlig. Det skabte denne❤️
“Jeg kan! ..jeg vil.!. jeg tør det! og jeg gør det! – jeg holder fast .. og vil udleve min største drøm.”

Gaven “Jeg gjorde det!” til min svigerinde den er afleveret .. og den nye skulptur her er støbt i bronze.

Med venlig hilsen
Lene Purkær Stefansen

Vil du se andre af mine bronzeskulpturer og kunstværker- så se her

Pin It on Pinterest