2015-08-014
Her til morgen vågner jeg … i en svag følelse af at være provokeret

“Hvorfor nu det ?” … overfor den lille ubetydelige sætning  ”Du kan sagtens, Lene!” ..efterfulgt af …”nårhmen.. jeg skal jo heller ikke leve af det”.. jeg er ikke helt klar over hvorfor det provokerer mig .. måske fordi jeg synes det lyder for opgivende og for nemt … måske fordi jeg ikke føler jeg sagtens kan. ..

 

Lidt irriteret på mig selv, over at lade mig provokere kommer fra en uventet vinkel en morgen-SMS .. og tak til dig kære Peter! (min støberikunde, kunstner, der har mere erfaring i kunsten end jeg.. og ikke aner, at han helt ubevidst har været til meget stor hjælp her) med din SMS til mig tiltænkt i en anden sammenhæng ” Lene!! Det er derfor jeg KUN arbejder med passionerede mennesker … Du er min Yndlingsbronzestøber” (skal siges, at vores retorik er ”gensidig humoristisk”)

Men du gav mig kodeordet…uden du overhovedet aner at du gav mig det…

 

PASSION!! er det måske lige netop.. det er nøgleordet!! Er det det der driver mig? Og får det til at se ud som om at jeg ”sagtens kan”.

Og hvad er det for mig at have passion, at være passioneret?

 

Hvis der er noget du virkelig vil, så har du en drøm… måske .. men en drøm den har ingen chance for at blive til virkelighed.. hvis du ikke går efter den… Når du så går efter den bliver den til en passion.. hvis du altså virkelig vil din drøm… Gir det mening?

Passion er når man går ubetinget efter det man drømmer om. … og lader være med at stille egne indre dæmoner i vejen for det at nå mod et ønsket mål

Hvorfor mon så jeg lader mig provokere af de sætninger?, det er netop fordi de lyder som en dårlig undskyldning for ikke at ville… eller ikke at turde .. ikke at tro på det eller hva nu..

 

Måske er jeg heldig … heldig på den måde at være født med et snert løveblod i årerne … det vil sige jeg kæmper.. jeg har altid min egen holdning eller mening til og om hvordan jeg kommer fra A til B … opstår der forhindringer undervejs, så udvikler det sig måske i virkeligheden til en slags hækkeløb… men det handler om viljen.. og om håbet.. det håb der altid skaber en uvilkårlig evne til uanset om man står i lort til halsen i bogstaveligste forstand… så er der en lillebitte snert af lys langt derude Lene!! … Det er DET og netop DET du går efter .. ALTID!!!

Er det passion?? Eller måske naivitet?? Aner det ikke.. MEN For helvede!! Jeg tror på det!!

Kom ind i kampen!! Der er ikke noget der er let.. det er der aldrig …SÅ ingen og absolut ingen ”kan sagtens” noget som helst, og kommer da slet ikke til det.. hvis ikke man tror på det…

Så begrav de der dæmoner..

bronzebillede_lene_prukaer_raekke_mod_de_roedeste_aebler

Beslut dig! for at række efter livets røde æbler

Hilsen Lene

 

Pin It on Pinterest