Hvorfor skal ferie være opladende.. Men også udfordrende??OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I sig selv er det bl.a en udfordring, at have indtaget en Pizza på en indonesisk Restaurant for efterfølgende at se en rotte gå rundt på det bord hvor den lige blev tilberedt.. Tjenerne kigger roligt på den griner og fortæller at det er en mus… Yep! En ret stor en med tyk hale, der går i kloakkerne … Håber at min tyfusvac. virker…

Og dog hellere rotter end slanger.. Som for mig i virkelig er en udfordring .. forunderligt nok føler jeg mig beroliget af tjenernes varme smil.

 

Ja, jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk ferie med mine 2 kære.. 2,5 uge på Bali.. Jeg elsker “Smilet af Asien/ Indonesien” .. Duften.. Og livssynet.. Og modsat er der sider, der gør at jeg i den grad sætter stor pris på det liv jeg har her i Danmark… Men smilet af Asien.. Skaber en stor tollerence og tålmodighed.. og giver sjælen varme og stor energi

Man lærer meget og man udfordres

I Trafikken, som er vanvittig .. lærer man at krydse gaden med ro.

Gadesælgerne.. at svare med et meget venligt stort smil “NO Thank you very much” omend man er adspurgt flere hundrede gange hver dag om Sharon.. Transport.. Delfinwatching mm.

Man lærer at kende sin plads … ”Kvindens Plads” i herakiet … måske oldnordisk.. men alligevel lidt sundt tænker jeg.. måske til påmindelse om hvor heldige vi trods alt er i Danmark.

Udfordret af et højt støjniveau..dytten, biler masser af scootere..masser af mennesker, smiler man og fyldes med ro og energi i takt med at varmen og smilet kæler for og breder sig i hele ens krop.

Smilet af Indonesien og et motto som ”Don´t worry – Be happy”OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dog glæder det mig at komme hjem igen til ro og tresomhed ..

 

Jeg har været udfordret.. Kan ikke svømme er nærmest panisk i vand..

Alligevel har jeg været på riverrafting .. Til orientering så er mine lunger skreget helt rene.. Både af skræk og af grin…1,5 t hvor jeg, når jeg ikke skreg af mine lungers fulde hals, så skreg jeg af grin… Fantastisk! Smaskvåde blev vi mens vi blev kastet rundt i bunden af gummibåden, med den ene hånd krampagtigt hæftet på et reb på båden.

 

En sejltur på nordkysten ud på revet i små Longboats ….. på grænseoverskridende dybt vand ift. bådens størrelse… Vi sidder på en række.. 5 personer

Så jeg kan tude i fred… synet af de små delfiner, der springer i vandet i flok, får tårerne til at trille ned af kinderne og kuldegyser hele min krop … et meget stort og rørende syn..

 

Jeg er taknemmelig… VIRKELIG taknemmelig.

 

Dejligt opladet og jeg har ”næsten” ikke tænkt på mit arbejde.. Jeg glæder mig til at komme i gang igen .. kroppen er renset og klar til at komme i gang med et dejligt hektisk efterår der venter…med masser af ideer (skabt af oplevelser)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå jo! Ferie skal være opladende berigende, men må også gerne være udfordrende, sådan at man glemmer tid og sted og i den grad udfordres på sine begrænsninger og hæmninger… Så kommer man godt tilbage og sætter i den grad pris på ”Hverdagen”

 

Behøver jeg at sige det? Jeg holder af hverdagen!! Jeg elsker hverdagen.

Ferier på den måde kan holdes alle steder… det behøver ikke være på den anden side af jordkloden.. vigtigst er det at være i nuet… og sammen med dem du holder af..

 

 

Pin It on Pinterest