”Hvad er du være bange for??” siger dem der sagtens kan.
For mig er det en kamp mod mig selv hver gang .. Men en kamp som jeg tvinger mig selv til at tage, ellers bliver jeg jo ikke bedre til det,vel?

75 skønne mennesker har meldt sig til det foredrag jeg skal holde i næste uge, jeg tror stadig på, at jeg lærer det en dag .. at føle mig tryg ved det og ikke være så bævrende nervøs og så utilstrækkelig at jeg næsten ikke ved hvad jeg hedder. 🤭

Pokker tage den kamp! mod papegøjen på venstre skulder, der altid fortæller en om alle de ting man ikke kan eller er dårlig til… altså ifølge den. .den får tvivlen til at vokse… i kender den sikkert godt!

Den var ikke så stor da jeg sagde ja i maj måned sidste år .. men for hunne da! hvor har den vokset sig stor det sidste døgn.

Måske er det iorden, at den er med, den indre kritiker.. som får os til at præstere lidt mere, samt til at gøre vores aller-ypperste…

Jeg drømmer om en dag at kunne holde tale til selskaber/fester .. men vi kender jo alle ”onkel Albert” der måske skulle have lyttet lidt mere til papegøjen .. og omvendt kender vi mennesker hvor vi synes de er for hårde ved sig selv.

Vi må bare selv kæmpe kampen… og ja jeg har lyttet og lytter med glæde til og lærer af de oceaner af gode råd.

Men kampen mod papegøjen, den er min og kun min at tage..

Den kæmper jeg indædt i disse dage ..

En gammel indianer fortælling siger .. ganske vist om en ulv ..men ”Den du fodrer, den lever”

Ligenu smovser min papegøje ( ham den irriterende Hektor) i resterne af slikskålen fra jul.. og fred være med det. … der er håb .. håber jeg.

Dilemmaet kommer.. da jeg i telefonen idag af en sød dame bliver spurgt ” Hvordan gør man ligesom dig, Lene? Kommer til at leve af sin kunst?” og jeg siger så .. som jeg altid siger ”Det korte svar er: Du skal tro på dig selv og det du har gang i ( hvad end det er ), ellers kan du jo ikke forvente at nogen andre vil tro på dig… og så skal du kæmpe kampen og selv turde løbe den risiko, at tro på dig selv”

Autch! Jajajaja .. jeg skal nok tage min egen medicin … og kæmpe kampen .. smut Hektor!! Smut så! Eller hold din mund bare…

Kh Lene

Bronzeskulpturerne er:
“I livets udfordringer skabes en stærk tro på og håbet for fremtiden“

“Gå efter dine drømme,- grib mulighederne”

Pin It on Pinterest