Stadig helt høj efter en weekend i Kunstens tegn, så i går kom de granitstene… formet som stole!!.. og samtidig med, en mail fra en sød herre….

Med ordene ” If you can dream it, you can do it”

Stolstenene ku man ikke lave! Nej!! … men hvis man insisterer nok …så kan man vist godt… nu er de her ihvertfald

Den søde herre med mailen.. jeg har hjulpet hans hustru med støbning…

Af en meget flot figur hun havde modelleret … til ham..der er entusiasten…idemageren og eventyreren.

I mailen skriver han jo bl.a. ordene ” If you can dream it, you can do it” ..et citat jeg selv elsker og tror på..

Måske fordi jeg er en ukuelig håbefugl… helt fra barnsben, trods min dengang store generthed, har jeg altid brugt min egen mere selvafstraffende danske version

”Man kan, hvis man vil!!” og inde i mig selv ”Jeg kan hvis jeg vil!!” …efterfulgt af ”OG det VIL jeg!!!” Hvilket slet ikke bliver destruktivt, når man vil så meget

Kikser noget, opstår der lynhurtigt en ny drøm i samme bane… som nok skal lykkedes!!

og selvom det har givet mig muligheder, den der form for selvstædighed, så har jeg sørensusme også tit fået på puklen for den gennem min opvækst og i det voksne liv.

Men det har ikke afholdt mig fra stadig og til stadighed at tro på det….

Ofte og gennem tiden er jeg stillet overfor mennesker der siger.. Nå Lene! Men hvis jeg så vil være rig? .. have en Mercedes? …. Eller Vinde i lotto? Vil du så sige, at det kan jeg bare?? NEJ det vil jeg ikke!!

Det handler ikke om den slags.. det handler om noget vi selv på en måde er medspillere på… muligheder.. ikke om noget der involverer penge.

Vi får nogle muligheder .. måske opdager vi dem ikke altid.. måske afviser vi dem..eller ser dem ikke som havende værdi…eller også griber vi dem og tror på at de kan føre til noget…troen, entusiasmen eller måske frygten for fiasko… skaber hos den selvstædige en ukuelig tro på, at det her nok skal lykkedes.. om end man så skal arbejde benhårdt for ikke at udvikle en fiasko… og som den selvstædige alligevel ALDRIG vil indrømme.

”Intet kommer af intet” er et andet af mine danske yndlingscitater.

Så jeg plejer i mine foredrag, når jeg skal fortælle om hvordan jeg er kommet fra fra A til B eller fra 2005-2016.. så fortæller jeg om at det jeg gør er at jeg ”griber muligheder”…hvad en god mulighed- en brugbar mulighed eller en potentiel mulighed er det kan ikke defineres, det er op til den enkelte hver især… hovedsagen er at man griber nogen… og allerhelst dem der føles godt i maven

Ja det lyder sgu nemt!! ..at gå efter sine drømme … og gribe muligheder…Nej!! Det er det ikke… jeg var, en genert pige, uden den store selvtillid… lidt er jeg stadig begge dele… men troen på- At kunne og stædigheden til- At ville… også en ihærdig arbejdsindsats. Den kan måske flytte bjerge… hvem ved?.. men gør mig i det mindste den tjeneste at tro på at fremtiden bringer muligheder!!

Får man så succes? Nej!!…eller det ved jeg ikke!! succes er et underligt ord…et ord vi ofte finder pralende og langtfra Jantelovstilladt…

Hvad er succes? Efter ordbogen er det et Vellykket og heldigt resultat… Succes er det, at noget bliver meget vellykket og medfører stor anerkendelse, fremgang eller lignende.. ..Det var da ikke så slemt, vel?

Så en lille succes må man vel være hvergang en drøm bliver en mulighed og bæres til frugt…det skaber jo en fornyet tro på at næste drøm og næste mulighed også har chance.

Så Grib efter stjernerne!! Fang en!! Træk den ned til dig.. og tro på det!!

Og som om at det at her bliver til noget ubevidst i bevidstheden… så falder ordene ubevidst ud af min mund ved morgenbordet… henvendt til min 15 årige datter  “Hvis man ikke går efter det man gerne vil, Maria! .. Så får man heller ikke det man gerne vil” ..selvom hun ryster på hovedet.. så ved jeg at hun lytter.

Håbefugle kan man ikke holde undervande!!

Pin It on Pinterest