bronzebillede_lene_prukaer_raekke_mod_de_roedeste_aeblerGo for it!!

Det ubetingede i altid at gå 100% efter det er er ens 1. og højeste prioritet… hvá er det der holder dig tilbage? Sidder der en fyr på din ene skulder og siger du skal lade være…

Vel skal du ej!!

“Et barn strækker sig ubetinget mod det rødeste æble , stol på modet! og det ubetingede!”

Netop i dag bekræftes jeg igen…( måske desværre)… i den teori…”Go for it!!” En teori jeg virkelig forsøger at leve efter, selvom fyren på min venstre skulder osse ind imellem får sin vilje… Lene! Du må ikke være for meget… Lene! Nu skal du ikke tro du er noget… Lene! De lyder virkelig dumt det der- du bliver til grin…

I dag siger jeg ”FUCK DET!!” (undskyld til sarte sjæle! )

Dagens/ugens 1. prioritet/ønske var at Jeppe Søe skal holde vores åbningstale til Åbne atelierdøre i Støberiet… ud af komfortzonen Lene!! Ud i det gule felt.. hvorfor er det gult? Fordi jeg ikke bryder mig om et nej… det gør jeg jo aldrig…risikoen for et “nej” er grænseoverskridende og fordi jeg vildt gerne vil have et ja!

VED I HVAD!! Det fik vi!! og det er så fedt! Jeg elsker hans krøllede finurlighed med ord og tanker, der hvor alt vendes på hovedet- Et ønske er gået i opfyldelse- Mit ønske – Vores ønske..

Så den 29. august kl 12 åbner vi Årets Åbne Atelierdøre 2015 på Fabriksparken 9 en udstilling i RÅT-FLOT-FARVERIGT- og HYGLIGT. Der bliver KUNST-MUSIK-VIN-og OVERRASKELSER.

Den fantastiske herre Jeppe Søe kommer og åbner udstillingen med sin dejlige brug af ord.

Så dagens-ugens-årets vise ord… Gå ALTID som 1. prioritet efter det du VIRKELIG vil have… LUK munden på ham der på venstre skulder der siger du ikke skal… Træd ud af komfortzonen ”GO FOR IT!!”

I dag er jeg som en korkprop… der bare ikke vil synke…jeg har danset min YES-dans midt på gulvet.. I dag er der vist ingen der kan tage MIN Begejstring…

 

Pin It on Pinterest