bronzeskulptur_lene_purkaer_stefansen_bronzefigur_kunst_skulpturer_kaerlighed_er_en_der_kaertegner_din_kind”Lene! Vil du skrive en lille hilsen fra dig til brudeparret?” spurgte en mor til et brudepar, som jeg ikke kender for et par uger siden…. Et brudepar som jeg ikke kender… hhmm!…ja!… det kan jeg da!!

Men måtte alligevel tænke lidt…

Kære brudepar (deres navne)

I ønskes et stort og hjerteligt tillykke på jeres bryllupsdag fra kunstneren.

I kærligheds Symbiose, det er man som kærester og som ægtefolk

Det er en kunst at fastholde den intense kærlighed,- En kunst jeg tror i mestrer.

Forbliv den i er hver især, Husk at trods hverdagen, så er det mennesket i er i nuet som i forelskede jer i… også om 30 år. Glem aldrig at sætte ord på det i tænker og føler

Jeg ønsker jer en fantastisk dag

Med kærlige hilsner

Kunstneren

Lene Purkær Stefansen

…brudeparret som jeg ikke kender får kortet sammen med bronzeskulpturen fra forældrene.

 

Så tænker jeg…

Rammer jeg mon dem i nuet? I forelskelse og kærlighed? Uden at sige MEN??

Jeg har jo 31 års erfaring i kærlighed og parforhold… så jeg ved… gør jeg nu det?

En bryllupsdag er en dejlig og lykkelig dag med mod på evig kærlighed…den er vi to om at bevare..

Ansvaret for at vi er to om at bevare det, det skal vi tage på os.

Jeg tror jeg hart lært, at det er vigtigt, at vi husker at sætte ord på… ikke bare tage for givet.. den går begge veje… han ved da når jeg kigger på ham på den måde… så behøver jeg ikke sætte ord på… han ved da, at det blik betyder… ”nu ved du godt, at du skal holde mund…” … ” jeg elsker dig” … ”gider du lige gøre det her for mig?”… ”giv mig et knus”…” vi skal hygge os i dag”…. ” du ved jeg ikke ka li når du gør det der…”

NEJ!!! Det gør han altså ikke helt naturligt … eller hun..

Min mands yndlingsord er ”Lene! Du ved da at jeg elsker dig… jeg sagde det den 4. maj 1984… indtil du hører andet, står det ved magt.”

Jeg elsker ham..

En bryllupsdag er en glædens dag – læg mærke til hinanden og sæt ord på.

Det at vi følges gennem lyse og mørke tider, gør kærligheden stærk… hvis vi kæmper for den.

Pin It on Pinterest