i-tvivlPå dagen synes det som en fantastisk idé… en idé med store muligheder…en idé der gav mig lyst til at springe rundt entusiastisk og glad med armene i vejret…
Så dagen efter kom tvivlen snigende… er det ikke kun en skør idé?
Mon de vil være med? Dem der bestemmer det… Var det ikke som om, at hun lo lidt af dig, hende der skulle tage imod dig, da du fortalte om din skøre idé og elementerne i den?… Det gjorde hun faktisk!!!
Senere på eftermiddagen en telefonsamtale senere… Thumbs up! For første etape…venlig stemt for etape to… MEN det skal op i et højere plan, hos de der i Danmark varetager de interesser, måske må der spørges udenlands højere i herakiet….Så et par uger eller tre…eller længere må du have tålmodighed, Lene!!Ja! Hun lo den dag…men måske var det over, at have en entutiastisk forklarende talestrøm fra et kvindemenneske i den anden ende af røret?… måske ikke?Hun sluttede dog af i telefonen dagen efter, med at bemærke, at min tossede idé ikke lød så tosset endda.

Nu er det bare sådan, at selvom der er Thumbs up! For etape et…. Så er jeg jo så forfærdelig forfængelig og pokkers stædig, at jeg har svært ved at fuldføre min idé til min egen tilfredsstillelse, uden etape to.
…. Så jeg venter……

Den lærerige lektion består i for mig… tænk nu! hvis jeg ikke havde fyret den af med max-gas den dag jeg havde modet…min energiske talestrøm…og skrevet min beskrivende mail… Tænk nu!! hvis jeg havde ventet … og ladet tvivlen sejre, til ikke at turde… bestemt, at man gør da ikke den slags….hmmm. JOW MAN GØR!!

Så nu venter jeg… og håber. Men her dage efter den første kontakt… så tror jeg faktisk så meget på at jeg får lov, at jeg i frækhed har sendt dem der skal tage beslutningen billeder af prototyperne i bronze…. ja OK her dage efter så har jeg altså ikke kunnet lade være med at skabe de små værker det her handler om…..

Der må dog ikke herske tvivl om at jeg synes tvivlen er okay at have med i skuldertasken…bare for at sikre, at der også fremelskes med fornuft, blot tvivlen håndteres med fornuft og ikke kommer til at virke begrænsende for initiativet og den frie tankeleg, der hvor de skøre ideer fostres.

Med venlige hilsner Lene

 

Pin It on Pinterest