Din_energi_og_intensitet1Fantastiske skolelærer !!

En hyldest til de mange der gør en forskel.

Der hvert år tager afsked med “Deres klasse” gennem flere år.

Et skoleår er ovre….

 

I forgårs sagde en skoleklasse farvel til deres klasselærer gennem 6 år .. Med ” Din energi og intensitet, sår de små frø, der spirer for vores fremtid” .. Det fik mig igen til at tænke på dette..

 

Selvom det er os som forældre, der alene har ansvaret for vore børns opdragelse.. Så er der virkeligt fantastiske skolelærere derude der favner og giver omsorg til vore børn.. Lærer dem det de må skal lære for at kunne begå sig i fremtiden.. Fagligt og socialt.. De sår frø, der spirer for vore børns fremtid.

Min datter skal nu i 9. Kl. Jeg er af hele mit hjerte så taknemmelig for det lærerteam, som hendes klasse gennem årene har været favnet af.. og Klasselærere der fornemmer og skaber.

Fra 1.-3. Kl. – En lærer der vidste at omsorg , kærlighed og ro i den periode var det allervigtigste

Fra 3.-6. Kl. -En lærer, der i den periode tilførte mere energi og intensitet

Og her fra 6.-9. Kl. resten af skoletiden, En lærer, som lærer dem at de er respekteret og skal respektere hun lærer dem at tage ansvar. Hun viser dem, at favne og blive favnet..

og netop fra 6-9 kl. er de samtidig beriget med en fantastisk karakter af en samfundsfagslærer, der VIRKELIG giver eleverne mod og nysgerrighed på læring… Fantastisk!!

Vi er heldige.. Det føler jeg

Jeg er ret sikker på at der findes rigtig mange fantastiske lærere derude der fortjener en hyldest. En hyldest i form at anerkendelse og tilkendegivelse fra os omkring dem… anerkendelse med ord… De lærere, der forstår ikke blot, at lære vore børn det der er nødvendigt.. Men også formår at afgive omsorg, kærlighed, favne sætte på plads, håndtere forskelligheder, lære vore børn at begå sig socialt.. Og tænke på og beskytte hinanden.

Hurra for dem, de ved at de ikke arbejder på en fabrik, men med mennesker.

Naturligvis gør de det ikke alene, det er stadig vores ansvar som forældre, at lære vore børn det samme, specielt at opdrage . Og det er vores ansvar, som forældre at bakke op i flok om skolen, klassen, respektere læreren og de enkelte elever for hver deres forskellighed vi må også vise kærlighed, omsorg vilje til at missionen lykkedes for fællesskabet.

De fantastiske lærere der er derude, dem der ved hvad der skal til for vores børn.. De fortjener vores respekt og anerkendelse for det de giver.. Men et menneske kan ikke kun give.. Deres energi til det må skabes i vores respekt og anerkendelse .. Af hjertet tak!! Må vores fantastiske skole for fremtiden skabes af vores respekt og anerkendelse og af en gruppe af fantastiske der i symbiose formår at skabe en helhed, der spirer for fremtiden.

Min datters skoleklasse gav på forældrenes opfordring disse specialmodellerede til anledningen.

Jeg må tilstå, der ved skrivning af begge kort på hvert sit tidspunkt sneg sig en tåre i øjenkrogen .. En rørt og taknemmelig en. Læs et af kortene her

 

 

Til Karen Margrethe  1.-3. klasse  ” Din Omsorg, skaber for os, glæden i nuet og håbet for fremtiden”

læs

 

Til Ida 3-6 klasse ”Din energi og intensitet sår de små frø der spirer for vores fremtid”

 

PS jeg er før mit nuværende kunstneriske virke, uddannet gartner og driftleder.. jeg beundrer de lærer, der brænder for deres virke og gør en forskel!

 

 

Pin It on Pinterest