Køb bogen her Den koster 250 kr ( 289,- kr incl porto)

 

”Et liv der kan mærkes- Glimt fra et kunstnerliv”

Bagsideteksten:

”Et liv der kan mærkes – Glimt fra et kunstnerliv” består af 52 historier, fortalt gennem bronzekunstner Lene Purkær Stefansens øjne.
Nogle beskriver oplevelser, der har været direkte inspiration til skulpturer og bronzebilleder. Nogle er refleksioner over livet som mor, ægtefælle, håndværker og kunstner. Nogle er historier om mødet med kunder, der har delt deres livshistorie på godt og ondt.
Alle omhandler mennesker, som hun på en eller anden måde har været i kontakt med, og som har sat sig spor som minder og refleksioner … og oplevelser af det virkelige liv i lyse og mørke stunder.
De rørende, tankevækkende og eftertænksomme historier, fortalt i Lene Purkær Stefansens ærlige og levende stil, er en opfordring til os alle om at standse op, lytte til vores egne oplevelser og, ikke mindst … mærke livet”.

Hvis nogen havde fortalt at de vidste hvor stor en omgang en sådan bog med 52 historier det er..

…så tjae! jeg ville have gjort det alligevel, det er jo min drøm der går i opfyldelse.

Men jo! det er en større omgang end jeg egentlig overhovedet havde forestillet mig.

52 historier er på vej i min bog!

En rejse og et tilbageblik det har det været.. for mig en bevægende rejse, når man sidder med det her, der berører en og i den mænge 160 sider .. altså som “mor” og “ophavskvinde” til værket så er det virkelig stort det, der kommer ud af alle anstrengelserne…

Prisen på bogen er 250,- kr,- ønsker du at få bogen tilsendt, så koster fragten kr. 39,-

Med venlige hilsner

Lene Purkær Stefansen

Pin It on Pinterest