2015-05-21 16.11.51 Blev jeg så udfordret af min egen udfordring til jer?

Jammen!! Det tror jeg faktisk at jeg gjorde..

Lene! Har du nogensinde fortalt din far hvorfor han er verdens bedste? … eller din mor?

Øh! Nææhh! Det tror jeg ikke at jeg har fuldstændig og direkte …

For at deltage i Farsdags-konkurrencen, skulle man skrive hvorfor ens far ( eller en anden) er ”Min verdens bedste”… sikke mange fantastiske mennesker! Der var mange meget personlige svar. Verden er fuld af ”verdens bedste” Det er dejligt.

Vinderne af ”Farsdagsgaven” fik tilbuddet om, at jeg lagde et kort i pakken fra dem… det betød, at jeg skulle skrive kortet som om jeg var giveren.

Oplevelsen af, at skrive et kort i du-form til en andens far,  den var stærk… så stærk, at jeg måtte give tårerne frit løb inden jeg var færdig…Det blev meget personligt selvom det ikke er min far… Hvorfor er det så svært for dig Lene, selv at få det sagt?

Hvad er du bange for? ..jo! det er grænse overskridende… du er vokset op i en tid hvor man ikke brugte de store ord… de kærlige og de rosende… MEN jeg har aldrig ALDRIG været i tvivl om deres kærlighed… og måske ved de det også den anden vej…

Mine forældre har altid vist mig og mine søskende… uden brug af store ord, at vi ikke behøver at kæmpe for at opnå deres anerkendelse og kærlighed.. Vi har den ubetinget og altid, hver især uden vi behøver, at være i indbyrdes kamp om den… der er kærlighed og anerkendelse nok til os alle tre. Det i sig selv, vil jeg være dem evigt taknemmelig for…. Sikke en lettelse uanset hvad, så har vi været og er vi elsket.

Min far har også været syg.. der kom tanken igen.. Lene! Få det nu sagt ordentligt… en dag er det for sent.. uanset om det er far eller mor…. og egentlig ved vi jo aldrig hvem der tager den sidste rejse først, det kan jo være dig.

Måske skulle jeg sende et kort også…

Her er et af de nye bronzebilleder som er lavet inden disse tanker… men hold op hvor det alligevel også passer ind her. ”Et lille skridt er stort et skridt fremad, når det går i den rigtige retning”

Pin It on Pinterest