Køb bogen og Persontype inspirationshæftet samlet her Det koster 250 kr ( incl porto)

”Et liv der kan mærkes- Glimt fra et kunstnerliv”

”Et liv der kan mærkes – Glimt fra et kunstnerliv” 52 historier, fortalt gennem mine kunstnerøjne.
Nogle historier beskriver oplevelser, der har været direkte inspiration til skulpturer og bronzebilleder. Nogle af historierne er refleksioner over livet som mor, ægtefælle, håndværker og kunstner. Nogle er historier om mødet med kunder, der har delt deres livshistorie på godt og ondt.
Alle omhandler mennesker, som jeg på en eller anden måde har været i kontakt med, og som har sat sig spor som minder og refleksioner … og oplevelser af det virkelige liv i lyse og mørke stunder.
De rørende, tankevækkende og eftertænksomme historier, er fortalt med ærlighed og levende stil, og de er en opfordring til os alle om at standse op, lytte til vores egne oplevelser og, ikke mindst … mærke livet”.

Hvis nogen havde fortalt at de vidste hvor stor en omgang en sådan bog med 52 historier det er..

…så tjae! jeg ville have gjort det alligevel, det er jo min drøm der går i opfyldelse.

Men jo! det er en større omgang end jeg egentlig overhovedet havde forestillet mig.

52 historier i min bog! .. og jeg fortsætter jo med at skabe de små fortællinger der sætter tankerne igang hos læseren.

En rejse og et tilbageblik det har det været.. for mig en bevægende rejse, når man sidder med det her, der berører en og i den mænge 160 sider .. altså som “mor” og “ophavskvinde” til værket så er det virkelig stort det, der kommer ud af alle anstrengelserne…

Persontype inspirationshæftet er 24 sider med kort fortælling af de 9 persontyper i enneagrammet og som min bog er der skulpturer til her i hæftet de 9 persontyper

Med venlige hilsner

Lene Purkær Stefansen

Pin It on Pinterest